Opblaasbare voortenten, maak het jezelf vooral gemakkelijker

Als je ieder jaar op vakantie gaat met de caravan of camper ken je de ongemakken van het opzetten van een voortent wel. Het meest lastige van het opzetten van een voortent is het metalen frame. Die heb je niet een-twee-drie staan. Daarna moet er ook nog eens tentdoek overheen geschoven worden wat meestal ook niet in een keer lukt. Je merkt het al, een hoop gedoe. Dan maar geen voortent? Nee, dat is ook geen optie, want je wilt ondanks als het slecht weer is toch even buiten kunnen zitten. Een voortent is wat dat betreft onmisbaar. Natuurlijk loopt de kampeerwereld niet achter en heeft vele innovaties. Zo wordt het opzetten van je voortent makkelijker gemaakt door middel van een opblaasbare voortent. Je leest in dit artikel er alles over.

Hoe gaat een opblaasbare voortent in zijn werk?

Ten eerste mis je bij een opblaasbare voortent een metalen frame. Dat is al een hele grote opluchting en goed nieuws. Het metalen frame wordt namelijk vervangen door een opblaasbaar frame. Dat brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee. Het is een stuk lichter dan een metalen frame en dat betekent dat je het een stuk makkelijker mee kan nemen. Twee, de opblaasbare voortent staat binnen een mum van tijd en bestaat uit een geheel. Of het nu gaat \om een voortent voor de caravan of voor een camper, je monteert eerste de opblaasbare voortent aan de wand van caravan of camper. Enige wat rest is het opblazen. Bij de meeste modellen gaat dat opblazen via één ventiel, waardoor je de hele voortent in een keer opblaast. Betekent dat dat je moet gaan blazen? Nee hoor, er zijn tegenwoordig genoeg elektrische opblaaspompen te vinden. Kind kan de was doen. Handig om te weten is dat opblaastenten voorzien zijn van deuren en ramen. En dankzij de storm wanden zijn ze extra bestand tegen regenachtig en winderig weer.

Wat zijn populaire opblaasbare voortenten?

Als je op zoekt bent naar het meest populaire opblaasbare voortent die er is dan is dat de Doréma Quick 'n Easy voortent bij stassar. Er zijn drie verschillende maten beschikbaar bij dit merk en heeft maar één opblaaspunt. Zodoende staat deze voortent met een elektrische opblaaspomp binnen no-time. Wat ook erg leuk is aan deze opblaasbare voortent is dat hij voor een klein prijsje aan te schaffen is. Goed voor de portemonnee dus. Als je op zoek bent naar een nog groter model voortent ga dan voor de Doréma Magnum Air All Season. Je vindt in dit model maten tot zelfs 520cm lang.

Dit bericht is geplaatst in Vrije Tijd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie