De beste cadeaus voor december

Het is weer die tijd van het jaar. Tijd voor feesten, samenzijn, heerlijk eten en natuurlijk cadeautjes! Maar wat geef je na al die jaren nog? Soms lijkt het alsof mensen alles al hebben, kom je dan met nog een chocolade letter? In deze blog geef ik je wat tips als het gaat om cadeaus voor volwassenen in de decembermaand. Dan kan je zelf kijken of het beter bij Sinterklaas of Kerst past, of dat het afhankelijk is van wat jullie wel of niet vieren. Lees je mee?

Kleine lekkernijen

Ik noemde zojuist al even de chocoladeletter. Dat is op zich natuurlijk een heerlijk cadeau maar misschien niet zo origineel. Iets geven om op te knabbelen is wel leuk en wordt vaak ook gewaardeerd. Kies een delicatesse uit die past bij de smaak van de ontvanger. Houdt diegene van wijnen? Geef dan een mooie wijn cadeau of als hij of zij weg is van de Griekse of Italiaanse keuken. Kies dan voor een lekkere olijfolie. Origineel en er wordt zeker weten van genoten!

Een kalender om mee af te tellen

En ander cadeautjes wat leuk is om te geven, is het cadeau dat zelf ook blijft geven: de advent kalender! Goed, deze kan je eigenlijk alleen aan het begin van de decembermaand geven en stopt juist wanneer kerst aanbreekt maar het is wel een mooi cadeau. Vroeger hadden de meeste advent kalenders kleine chocolaatjes erin verstopt maar tegenwoordig zijn de advent kalenders gevuld met allerlei cadeautjes. Van producten voor je huid tot verschillende soorten muesli ’s!

Van onderbroeken tot sokken

Er zijn ook nog de cadeaus die misschien niet de originaliteitsprijs winnen maar die wel altijd gewaardeerd worden. Denk aan onderbroeken en sokken. Gelukkig kan je hiermee ook een grote lach op iemands gezicht toveren. Het zijn cadeaus die altijd van pas komen. Ga voor leuke heren sokken van goede kwaliteit of kies voor een gek printje.

‘Heb ik altijd al willen hebben’

En misschien is het nu wel weer tijd om een beetje extra uit te pakken met kerst. Wellicht is er een cadeau waarvan je weet dat de ontvanger dat graag wil hebben. Vaak zijn dit de wat grotere cadeaus. Bewaar zulke cadeaus dan ook voor pakjesavond of kerstochtend en strooi er niet terloops mee rond. Zo blijft het geven van zo’n cadeau ook speciaal. Hiervoor zal je misschien wat voorzichtig onderzoek moeten doen naar de wensen van de ontvanger maar gelukkig heb je daar nog even de tijd voor.

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.

Geef een reactie