De wintertrends voor de moderne man

De winter is al bijna hier. Officieel moeten we nog een maandje wachten maar gevoelsmatig kruipen we al in onze dikste jas ter bescherming tegen de kou. In de winter pakken we onszelf het liefst zo warm mogelijk in. Maar dat hoeft niet ten koste te gaan van je outfit. In deze blog bespreek ik de trends voor heren op het gebied van wintermode. Lees je mee?

Een colletje om je nek

Dit seizoen gaan we de coltrui weer veel terugzien. Het heeft iets elegants en het is tijdloos. Daarnaast staat een coltrui goed bij mannen en vrouwen en de trui is dus in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Van dunne stofjes die nauw om het lichaam sluiten tot dik gebreide kabeltruien die er niet alleen warm uitzien maar je ook de hele winter warm zullen houden. Van je polsen en heupen, helemaal tot je kaaklijn. Ga dus deze winter voor die coltrui mannen!

Donker denim duo

Een andere trend die misschien minder in het straatbeeld te zien is, maar die wel meer opkomt, is de denim boven op denim-outfit. Vroeger vonden we het niet zo charmant om een overhemd van denim te combineren met een jeans van denim. Maar tegenwoordig is het weer helemaal hip en hartstikke retro. In plaats van een lichte wash kiezen we deze winter voor een donkere wash. Dat past beter bij de tijd van het jaar en het geeft deze combinatie weer iets moderns. Ga jij voor een jeans en jack of kies je voor een vintage denim overhemd?

Rustige kleuren

Ook de rustige kleuren gaan we steeds meer terugzien deze maanden. Al het hele jaar is het duidelijk dat je natuurlijke kleuren zoals beige en crème het winnen van elke andere kleursoort. Ook deze winter blijft dat zo. Het geeft je outfit iets rustigs en klassieks. Verschillende tinten bruin of grijs met elkaar combineren is dan ook iets wat je prima op straat kan verwachten. Ook deze kleuren zijn mooi voor zowel mannen als vrouwen.

Pak uit met de feestdagen

En natuurlijk staat de wintertijd ook bekend om de feestdagen die we in deze tijd vieren. Daar pakken we wat kleding betreft natuurlijk ook graag voor uit. Net zoals we terugpakken naar retro combinaties en klassieke kleuren, pakken we met de feestdagen uit met een klassiek pakken. Net zoals vroeger. Deze feestdagen mogen na de afgelopen anderhalf jaar wel extra speciaal worden gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.

Geef een reactie