Particulier auto huren bij Greenwheels is huren zonder gedoe

Heb je een feestje aan de andere kant van het land en wil je je kinderen meenemen? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan. Maar is dat écht handig met kinderen? Tegen de tijd dat je op het feestje bent zijn je kinderen niet meer te genieten en ben jij uitgeput. Particulier auto huren via Greenwheels is dan een beter plan. Je kunt met particulier auto huren gewoon instappen bij jou in de straat en weer uitstappen voor de deur van het feestje. Dat is wel zo handig! Natuurlijk kun je ook het openbaar vervoer én het huren van een auto combineren. Ga je bijvoorbeeld met de trein naar Rotterdam? Dan kun je op het station een auto huren Rotterdam. Dat is een stuk gemakkelijker dan verder te reizen met de tram of de bus!

Waar moet ik, als ik particulier auto huren ga, de sleutel ophalen?

Je hoeft als je particulier auto huren gaat geen moeite te doen om ergens de sleutel op te halen. Dat is namelijk veel handiger geregeld. Je hoeft alleen de Greenwheels-app maar te downloaden en met die app kun je direct de auto reserveren. Wanneer je ervoor zorgt dat je op de afgesproken tijd bij de auto bent, kun je de auto openen met de app. In de auto, in het dashboardkastje, vind je de sleutel. Deze kun je gebruiken om de auto mee te starten. Je hoeft dus nergens anders naar toe, je kunt zo instappen!

Gebruik de auto om een ander te helpen

Gaat een vriend of familielid verhuizen en ben jij gevraagd om te komen helpen? Dan doe je dat natuurlijk graag! Zeker wanneer je een bestelauto van Greenwheels meeneemt. In deze auto past net wat meer dan in een gewone personenauto, maar het principe is weer hetzelfde als bij particulier auto huren. Wil je er zeker van zijn dat je de auto op de betreffende dag tot je beschikking hebt? Reserveer dan op tijd!

Wat is inbegrepen bij een Greenwheels auto?

Wanneer je een auto van Greenwheels gaat huren, is het al snel duidelijk dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Niet over de huurprijs, want die is erg laag, maar ook niet over allerlei randzaken als verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp. Met een auto van Greenwheels rij je volkomen zorgeloos. Je moet misschien een keer tanken tussendoor, maar zelfs dat hoef je niet zelf te betalen!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie