Maak je Polaroid-foto’s nog creatiever!

We maken veel dingen mee in het leven waar we graag een eeuwige herinnering aan overhouden. Een prachtige foto kan ervoor zorgen dat we deze herinneringen nog lange tijd bij ons kunnen dragen. Maar het hoeft niet te blijven bij het schieten van het perfecte plaatje: ga verder en ontwikkel een echt persoonlijke en blijvende herinnering met de speciale polaroid sticker frames! 

Maak bijzondere herinneringen met polaroid sticker frames

Als je je foto’s verder wilt opleuken, dan zijn polaroid sticker frames misschien wel wat voor jou! In plaats van de saaie, standaard witte rand van een polaroid kun je gaan voor allerlei kleurrijke motieven of speciale patronen. Je kunt zelfs een eigen logo of tekst op de polaroid sticker frames laten plaatsen, zodat je een geheel persoonlijk plaatje kunt creëren. 

Hoe werken de polaroid sticker frames precies? Online bestel je deze sticker frames, die je na het nemen van de foto op het witte kader kan plaatsen. De sticker frames passen precies en bedekken zowel de voorkant al de achterkant van je foto. Super simpel en helemaal van jou: maak je vastgelegde herinnering helemaal af met een sticker frame. Zo kun je met de leuke designs bijvoorbeeld een heel plakboek vullen, of misschien vind je het leuk om ze in je huis tentoon te stellen voor anderen. Je kunt er zelfs een verjaardagskaart van maken! Kortom, met polaroid sticker frames maak je een feestje van iedere foto die je maakt. 

Photoflyers: een unieke marketingtool

Niet alleen zijn deze frames geschikt voor persoonlijke herinneringen, het is ook een effectieve marketingtool! Kies in dit geval voor de leuke photoflyers, dit zijn vouwkaartjes waarin de foto geplaatst kan worden. De photoflyers zijn zelfklevend waardoor de foto’s gemakkelijk in het frame blijven zitten. Maak je eigen design met je bedrijfslogo of slogan en plaats bijvoorbeeld aan de binnenkant wat extra informatie over je bedrijf. Uiteraard kies je er zelf voor wat voor foto je gebruikt, het beste kun je kiezen voor een afbeelding die je organisatie het beste representeert. Zijn jullie bijvoorbeeld een hecht team en willen jullie dat graag aan de buitenwereld tonen, ga dan voor een groepsfoto waar alle collega’s op te zien zijn. 

Een photoflyer als marketingtool gebruiken kan heel effectief zijn door het erg uniek is. Het is een verrassende manier om je bedrijf te promoten, waardoor potentiële klanten waarschijnlijk langer stil blijven staan bij jouw organisatie. Zo ontwikkel je op een leuke en bijzondere manier naamsbekendheid. 

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.

Geef een reactie