Ervaar de beste zomer met je vrienden!

De beste zomers van je leven ervaar je met een grote groep gezellige vrienden om je heen. Je hoeft niet eens naar de meest exotische plekken toe om een goede vakantie te hebben: in België is er in de zomermaanden genoeg te ontdekken! Nog niet helemaal uit je vakantieplannen? Geen zorgen, hieronder benoemen we de leukste festivals en uitgaansplekken waar jij met je vrienden geweldige tijden kunt ervaren. 

De leukste festivals ontdek je in België

Zin om helemaal los te gaan met je vrienden? Dat kan nergens beter dan een van de vele festivals in België. Een van de bekendste festivals in Rock Werchter, daar móet je echt een keer bij zijn geweest! Ieder jaar zijn de beste artiesten op dit pop- en rockfestival te vinden, dus dat wordt gegarandeerd een feestje. Het festival duurt vier dagen en wordt druk bezocht. Zorg dat je erop tijd bij bent om Rock Werchter mee te maken! Ook Pukkelpop en Graspop worden ieder jaar druk bezocht. Graspop richt zich vooral op de rock- en metalfans, terwijl Pukkelpop elk jaar gevarieerde artiesten op het podium heeft staan. 

Massale festivals zijn super gaaf om mee te maken, maar ook kleinere intieme festivals kunnen je een leuke week opleveren. In Vlaanderen kun je bijvoorbeeld het Dreambeats festival bezoeken waar je vier dagen los kan gaan op EDM en technomuziek. De folkliefhebbers onder ons zullen waarschijnlijk kunnen genieten van het Labadoux festivals. Wil je naast het feesten ook graag je steentje bijdragen aan het milieu? Dan kun je in Oostende naar het Ostend Beach Festival wat zich inzet voor duurzaamheid. 

Aan het strand in Oostende genieten van je vakantie

Voor een bruisend uitgaansleven zit je in Oostende helemaal goed. Overdag kun je lekker op het strand liggen met zijn allen en ‘s avonds ga je erop uit. Er zijn genoeg cafés en disco’s om uit te kiezen, maar Le Dôme is zeker niet te missen! Lekker de met zijn allen de hele avond dansen en drankjes drinken. Je zult gegarandeerd een leuke avond hebben aan de Belgische kust.

Drinken met je vrienden is natuurlijk hartstikke leuk en gezellig, maar drink altijd met mate. Binge drinken brengt vele nare gevolgen met zich mee en zal de avond verzuren in plaats van beter maken. Zorg goed voor elkaar: houd iedereen goed in de gaten en geniet van je vakantie zonder de grens over te gaan zodat je zeker weet dat je de beste keuze zult gaan maken.

Dit bericht is geplaatst in Vrije Tijd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie