De leukste kerstcadeaus voor het personeel

Na een jaar hard werken staat voor je het weet de kerst weer voor de deur. Werknemers die veel werken en weinig tijd hebben voor ontspanning, kunnen aan het einde van het jaar vermoeid zijn. Het is dan fijn om rond de feestdagen wat tijd vrij te maken voor jezelf en je dierbaren. Een goed moment om even stil te staan bij wat je hebt bereikt en waar je volgend jaar naartoe wilt. Het uitzoeken van een leuk cadeau voor je partner, kinderen of andere geliefden kan dan wat tijd in beslag nemen. Gelukkig zijn er ook steeds meer bedrijven die hun werknemers helpen met het uitzoeken van een cadeau door een kerstpakket aan te bieden. Kerstpakketten zijn een geweldige manier om je werknemers te laten weten dat je ze waardeert of te werken een betere relatie. Ieder bedrijf doet dat op zijn eigen manier. Ben je op zoek naar kerstcadeau personeel? In deze blog helpen we je graag een handje door wat tips te geven bij het uitzoeken van het perfecte kerstcadeau voor jouw werknemers!

Het budget

Een kerstcadeau voor het personeel hoeft zeker niet altijd duur te zijn. Bedenk hoeveel je kwijt wilt zijn aan het kerstpakket en maak hier een budget voor. Het is handig om rekening te houden met het feit dat je niet alleen het pakket hoeft te betalen, maar ook eventuele verzend- en verpakkingskosten. Gelukkig is er genoeg aanbod en kunnen kerstpresentjes tegenwoordig ook door de brievenbus.

Het aantal pakketten

Bepaal het aantal pakketten dat je wilt uitreiken. Dit is natuurlijk afhankelijk van het budget dat je beschikbaar hebt, maar bedenk ook hoeveel mensen er totaal in je bedrijf werken. Je wilt natuurlijk niemand vergeten en iedereen een kerstpresentje geven. Je kunt in de grootte en de waarde van het pakket ook nog onderscheid maken in vaste werknemers, vrijwilligers en uitzendkrachten. Op deze manier wordt niemand vergeten.

Wat zit erin?

Het is een soort bonus voor het harde werken gedurende het jaar. Vaak zit er een cadeaubon in, maar ook andere leuke spulletjes zoals chocola, snoep, een bos bloemen of een etentje voor twee personen bij een restaurant. Eigenlijk mag je alles verwachten in een kerstpakket, en dat is juist alleen maar leuk.  Tegenwoordig kun je zelf je kerstpresentje personaliseren met eigen logo en tekst. Op deze manier blijf je als bedrijf origineel en kijken werknemers er weer naar uit om in het nieuwe jaar te gaan knallen. Waardering is tenslotte goud waard.
 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie