Leuke cadeautjes voor de feestdagen

We zijn alweer aangekomen aan het einde van november en daarmee maken we ons op voor de feestdagen die eraan komen. We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen want bij feestdagen horen natuurlijk cadeautjes en die moeten op tijd gekocht en ingepakt worden. Maar ja, wat geef je nu? In deze blog geef ik je wat ideeën zodat jij in december weer met iets origineels aan komt. Lees je mee?

Voor al je dierbaren

Kerst is dit jaar een beetje anders, net zoals dat vorig jaar was. Even dachten we dat alles door kon gaan zoals normaal maar helaas zijn we de crisis nog niet uit en is het afwachten hoe alles dit jaar zal verlopen. De kans is er gelukkig wel dat we met onze dierbaren samen kunnen komen om het leven en de liefde met elkaar te vieren, om even stil te staan samen en dankbaar te zijn. Reken er dus op dat als je aan cadeautjes doet, het ook dit jaar voor een relatief kleine groep is.

Een herinnering voor het leven

En met die dierbaren heb je natuurlijk je hele leven lang herinneringen gemaakt. Met iedereen zijn die herinneringen anders maar de decembermaand is een mooie tijd om daar aan terug te denken. Vaak leggen we de mooiste momenten ook vast op foto en film en daar kan je natuurlijk heel veel leuke dingen mee doen als het gaat om cadeautjes voor de mensen die het dichtst bij je staan.

In een album verzameld

Zo heb ik vorig jaar mijn moeder een album gegeven met een tijdslijn van foto’s over de jaren heen. Ze was enorm verrast en ontroerd omdat het echt iets persoonlijks was en al die foto’s haar mee terugvoerde naar die mooie momenten. Best een werkje om in elkaar te zetten maar het eindresultaat was dan ook iets om trots op te zijn.

Zo in je hand

Nu snap ik dat je misschien liever iets geeft dat men ook iedere dag kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonhoesje. Je kan een telefoonhoesje bedrukken met een mooie foto van jou en degene voor wie het cadeau is of een foto van een herinnering die jullie samen gemaakt hebben. Zo breng je iedere dag een glimlach op het gezicht van jouw dierbare wanneer die zijn of haar telefoon oppakt en het oog valt op het hoesje en de foto die daarop gedrukt staat. Kijk bij Case24.com hoesjes voor de mogelijkheden!

Dit bericht is geplaatst in Lifestyle. Bookmark de permalink.

Geef een reactie